Ημερίδα για την ενσωμάτωση των Τ.Π.Ε. στην μαθησιακή διαδικασία

Από 15/06/2017, 08:30:00 Μέχρι 15/06/2017, 13:00:00
Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία
Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, διοργανώνει για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά την ετήσια Ημερίδα με θέμα την ενσωμάτωση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.) στη μαθησιακή διαδικασία. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου από τις 8:30 μέχρι τις 13:00 μ.μ. στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, διευθυντές καθώς και στους επιθεωρητές των σχολείων που συμμετέχουν στα ακόλουθα Προγράμματα του Τομέα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας:

  • Πρόγραμμα Καινοτόμων Σχολείων και Εκπαιδευτικών Πυρήνων για την Ενσωμάτωση των Τ.Π.Ε. στη Μαθησιακή Διαδικασία εντός της Σχολικής Μονάδας
  • Πρόγραμμα Ασφαλές Σχολείο για το Διαδίκτυο
  • Πρόγραμμα Μικροί Εκπαιδευτές για το Διαδίκτυο
  • Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ATS2020: Assessment of Transversal Skills 2020

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας οι εκπαιδευτικοί και μαθητές από τα σχολεία που συμμετέχουν στα εν λόγω προγράμματα θα παρουσιάσουν, στην Έκθεση Αφίσας (poster session), τις εργασίες και καλές πρακτικές τους μέσα από δράσεις και εφαρμογές που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν. Στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές/τριες θα δοθούν οι πιστοποιήσεις επιτυχούς συμμετοχής και ολοκλήρωσης των τριών εντόπιων Προγραμμάτων. Σε κάθε σχολείο θα δοθεί επίσης αντίστοιχη πλακέτα πιστοποίησης για τη συμμετοχή του.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ημερίδας: http://www.pi.ac.cy/imeridaTPE2017

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • FaceBook
  • Twitter
  • YouTube
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Υπουργείο Παιδείας
Παιδαγωγικό Ινστιτούτο