Εισαγωγή της αλγοριθμικής σκέψης και προγραμματισμού στο δημοτικό σχολείο

Από 06/12/2016, 15:00:00 Μέχρι 06/12/2016, 18:00:00
Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου
Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Microsoft Κύπρου, Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, η Microsoft Κύπρου και το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, προγραμματίζουν στο πλαίσιο της συνεργασίας «Hour of Code στην Κύπρο», εργαστήριο σε εκπαιδευτικούς με πρακτικές αξιοποίησης και εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή της αλγοριθμικής σκέψης και προγραμματισμού στο δημοτικό σχολείο. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016, στις 15.00-18:00, και θα μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι και 40 εκπαιδευτικοί.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο επιμορφωτικό εργαστήριο, θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού περιβάλλοντος εγγραφών του Π.Ι., στη διεύθυνση www.pi-eggrafes.ac.cy (κάτω από την κατηγορία Εξειδικευμένα σεμινάρια – Εργαστήρια μαθητών - Hour of Code και Επιμορφωτικό εργαστήριο εκπαιδευτικών - Hour of Code), μέχρι και την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016.

Οι Εκπαιδευτικοί πυρήνες μπορούν επιπρόσθετα, να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από την Ιστοσελίδα του Προγράμματος κάνοντας κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • FaceBook
  • Twitter
  • YouTube
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Υπουργείο Παιδείας
Παιδαγωγικό Ινστιτούτο