Πανελλήνιος διαγωνισμός ραδιοφωνικού μηνύματος και τραγουδιού

“Κάν' το ν' ακουστεί 2017, με θέμα: "Η τέχνη της επικοινωνίας"

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της συμμετοχής του Υπουργείου μας στο έργο «NEStOR: Networked European School Web Radio » (Πρόγραμμα Erasmus+ Key Action 2), θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν' το ν' ακουστεί 2017”, με θέμα: "Η τέχνη της επικοινωνίας".

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας και της Κύπρου. Η ανακοίνωση και βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβ λ Μαθητικο Ραδιοφ νου, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2017, στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Σε περίπτωση που σχολείο στην Κύπρο βραβευτεί, θα επιχορηγηθεί από τον προϋπολογισμό του έργου η συμμετοχή ενός εκπαιδευτικού και δύο μαθητών του σχολείου στο φεστιβάλ του Μαθητικού Ραδιοφώνου.

Είμαστε σίγουροι πως η ευκαιρία να συμμετάσχουν οι μαθητές μας σε τέτοιου είδους δραστηριότητες θα ενισχύσει την ανάπτυξη σημαντικών οριζόντιων δεξιοτήτων (όπως δημιουργικότητα, συνεργασία, επικοινωνία, κριτική σκέψη) και θα διευρύνει τις εμπειρίες τους.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας για τον εν λόγω διαγωνισμό και προωθήσετε την εκδήλωση ενδιαφέροντος στη σχετική ιστοσελίδα (www.europeanschoolradio.eu) μεταξύ 10 Ιανουαρίου – 10 Φεβρουαρίου 2017.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Αναστασία Οικονόμου, Προϊσταμένη Τομέα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας στο Π.Ι. (τηλ. 22402310, email: anasta@cyearn.pi.ac.cy) και την κ. Άννα Τσιάρτα, λειτουργό Τομέα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας στο Π.Ι. (τηλ. 22402339, email: studio@cyearn.pi.ac.cy).

Αρχεία
Προκήρυξη διαγωνισμού "Καν' το ν' ακουστεί 2017"
Προκήρυξη 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • FaceBook
  • Twitter
  • YouTube
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Υπουργείο Παιδείας
Παιδαγωγικό Ινστιτούτο